krisztustudat
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290841848_34.jpg
 

     
Menü
     
Számláló
Indulás: 2010-11-25
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
További oldalaim
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290755969_49.jpg

Alábbi menüpontokban üzeneteimet olvashatják.
További írásaimat megtalálják a következő oldalon:
lendvaykati.gportal.hu/gindex.php


     
2013 üzenetem
     
2012- 2011 üzenetem
     
Az ÚJ EGYHÁZ Szellemisége
     
Magyarság
     
Gondolatok Jézustól, melyek tanítás jellegűek
     
Megtérés
     
Isteni Irgalmasság üzenete
     
Kegyelem
     
Megváltás
     
A gyermeki és az emberi érték
     
Idők vége és kezdete
     
Hit
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290805832_29.jpg

Alábbiakban mások üzeneteit,
tanításait találják:

     
Tanítások a végső időkről
     
Tanítások
     

     

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Mások írásai- üzenetei
     

 

http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1266047311_56.jpg

 

     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
Az Irgalom szentségének a kapujában állunk


http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290841594_62.jpg

Az Irgalom szentségének a kapujában állunk. I. rész

A Krisztusi Szív egy mélységben rejtőzik bennünk, amelyhez hogy eljussunk, számos rétegen kell keresztül mennünk.
Életünkben sok fájdalmas minta és megélés akadályoz minket, utunk,befelé haladásunk során.
Minden egyes szakasznál egy újabb kapu tárul fel előttünk.
A mostani kapunál elérkeztünk az IRGALMASSÁG kapujához.
Az IRGALMASSÁG egy olyan REND, amelyben Krisztus a Világ Ura, minden létezőt egy olyan megnyilvánulási formával lát el, amelyben a Krisztusi Szeretet kódok aktiválódnak.
Ennek első kapuja a kegyelem volt.
A második kapuja az élet szentsége.
A harmadik kapuja a megbocsátás.
A negyedik,- a felekezetek iránti tolerancia és a szélsőségek felszámolása.
Az ötödik,- az Igaz Tanok kimondása.
A hatodik megnyilvánulás egy olyan összetett szituációt takar,- amelyben a női és a férfi minőség eggyé válik, egy szent nászban feloldódik, és beteljesíti Isten által elrendelt sorsát és küldetését.
A hetedik kapu az IRGALOM kapuja.
Most ennek a szentségnek a kapujában állunk.

„Nyissátok meg szíveteket Felém.
Én tárt karokkal várom, minden hazaérkező gyermekemet.
Isteni Irgalmam a legalávalóbb irányában is megnyilvánul.
A szándék a fontos, az akarat, amellyel megtérsz Hozzám.
Én nem nézem ki vagy és milyen hibát követtél el életeid során,- ha kéred Isteni Irgalmam szentségét, és azt szíved mélyéről teszed,- akkor Én Isteni Szeretetemmel és Akaratommal átölellek és feloldozlak téged.
A megtérésre és feloldozásra életed minden pillanatában lehetőség van.”


A Krisztusi Szív Angyalok segítségét kérjétek ebben az időszakban, hogy világítsák át szívetek legmélyebb, legrejtettebb zugait, és azt itt található fájdalom mintát, eltorzulásokat állítsák helyre.
Itt az ideje, hogy szembenézzünk MAG-unkkal, mélyen ülő fájdalmainkkal, és azt most a felszínre hozzuk. Ez az időszak kiválóan alkalmas arra, hogy életünk történéseit egy mélyebb szinten értelmezzük, és meglássuk azokat az összefüggéseket, amelyek eddig fedve voltak előttünk.
Épp itt az ideje, hogy szívünkben aktiválódjanak az IRGALMASSÁG kódjai, és mi is irgalmasokká váljunk.
Irgalmasokká váljunk MAG-unkkal, a családunkkal, embertársainkkal, és a körülöttünk élő létezőkkel. Irgalmasok legyünk a Nemzettel.
Ha mindezt a kegyelmet a MAG-unkénak tudjuk mondani, akkor lehetőség nyílik egy olyan energia felszabadulására, amely előre viszi a Nemzetet.

A Krisztusi Szív Angyalait kérjük, hogy gyógyítsák be a mélyen ülő sebeket, és oldják a mélyen ülő fájdalom mintákat. Minden olyan fájdalom mintát, ami kárt tett és torzulást okozott a szívekben, a lelkekben, a testetöltésekben. Ami sérülést okozott a FÖLD szerves rendjében és megnyilvánulási formáiban.
Ami eltorzulást okozott a családokban, a nemzetekben.
Minden olyan megnyilvánulás és Krisztusi fájdalom minta oldását kérjük, ami a magyar népet egy olyan hatásnak vetette alá, ahol önmaga szolgájává vált. Kérjünk áldást MAG-unkra, a Nemzetre és az egész FÖLDRE.
Kérjük, hogy oldják fel és tegyék semmissé, azokat az ál és mondva
csinált próféciákat, és annak vonatkozásában minden olyan létezési formát, megnyilvánulást, amely mélyen betapadva a szívekbe, lelkekbe tovább „fertőzte” azt. Kérjük az Igaz Tanok és a Krisztusi szeretet kódok fokozott megnyilvánulását.

Az Isteni Irgalmasság egy olyan REND, amelyben Krisztus szeretetszálai kötődnek az emberi szívekbe.
Azokba a szívekbe, amelyek megnyitják magukat a Mindenható Szeretetének, és átadják magukat az Ő Szeretet Lényének
.

Az Irgalom szentségének a kapujában állunk. II. rész

Az Irgalmasság kódjait aktiváltuk.
A mai napon Új Törvényt iktatunk be.
Ez a Törvény, az Irgalmasság Szentségét és Minőségét helyezi előtérbe, és ruházza fel olyan tulajdonságokkal, amellyel Én ellátom.

Én Krisztus kijelentem, hogy ebben az időben minden olyan gyermekemet, aki hajlandóságot mutat Irányomban és készen áll arra, hogy Irántam érzett elkötelezettségére tekintettel, felvegye és aktiválja Isteni Irgalmasságom Törvényeit,
--- Egy olyan létbe, minőségbe helyezem, amelyben elindul egy olyan úton,-- ahol már csak az Én Törvényeim uralkodnak életében, és ezt semmilyen hatás vagy hatalom nem térítheti el, nem tévesztheti meg,- nem akadályozhatja meg léte beteljesülését, célját és valóságát.

Én Krisztus, Aki a Fény Gyermekeként alászálltam, most minden megtérő gyermekemet MAGamhoz ölellek és aktiválom SZERETETKÓDjaimat, Irgalmasságomba helyezem, és onnan el nem engedem.
Fénytesteit megpecsételem és az ÉN RENDembe átültetem.
Ők az Én Országom képviselői, az ÉN Szemem Fényei, Akik eltökélt szándékkal haladnak előre az úton. Krisztusi Fényemmel betakarom őket, és nem engedem, hogy bántódásuk essék!
Szent Szívem Szeretetében ők benne élnek, és különös kiváltságot élveznek.
Ők azok az embereim, Akiken keresztül megvalósítom és véghez viszem MEGVÁLTÓI TERVEM.
Ők az Isteni Irgalmasság Rendjét alkotják.
Szívükben az Én Irántam érzett SZERETET foglal el különös helyet.
Életükben Engem helyeznek előre, és ezáltal viszik végbe azt a megnyilvánuló akaratot, amellyel Én Nyilvánulok meg minden egyes kijelölt emberemben.
Ezeken az embereken keresztül ÁLDÁST osztok, FÉNYESSÉGET ruházok rátok, hogy mielőbb Ti is eljussatok egy olyan lelki szintre, amelyben az Én Irántam érzett SZERETETET helyezitek életetekben az első helyre.
Kitárt Szívembe fogadlak benneteket, kérlek, ne késlekedjetek.
Jézus.


Feketéné Lendvai Katalin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
     

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints