krisztustudat
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290841848_34.jpg
 

     
Menü
     
Számláló
Indulás: 2010-11-25
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
További oldalaim
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290755969_49.jpg

Alábbi menüpontokban üzeneteimet olvashatják.
További írásaimat megtalálják a következő oldalon:
lendvaykati.gportal.hu/gindex.php


     
2013 üzenetem
     
2012- 2011 üzenetem
     
Az ÚJ EGYHÁZ Szellemisége
     
Magyarság
     
Gondolatok Jézustól, melyek tanítás jellegűek
     
Megtérés
     
Isteni Irgalmasság üzenete
     
Kegyelem
     
Megváltás
     
A gyermeki és az emberi érték
     
Idők vége és kezdete
     
Hit
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290805832_29.jpg

Alábbiakban mások üzeneteit,
tanításait találják:

     
Tanítások a végső időkről
     
Tanítások
     

     

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Mások írásai- üzenetei
     

 

http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1266047311_56.jpg

 

     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
JELEM feltűnik az Égen

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290843072_93.bmp

 

Gyermekeim, közeledik az idő, amikor JELEM feltűnik az Égen!


Zavar van a fejekben és a szívekben, ez az idők végezetét jelenti! Azoknak az időknek a végezetét jelenti, amelyet figyelmeztetésül jelöltem ki!
Még mindig nem értitek Isteni Tervem, MEGVÁLTÁSOM LÉNYEGÉT! 
 Hamis dolgokat magyaráztok bele, és ezzel a cél, hogy elterelődjön a figyelem a valódi lényegről, arról a minőségről, amelyet szívetekbe be kellene fogadnotok, fel kellene ismernetek!
 Számos küldöttemen keresztül jeleztem már az idők végét, és az Új Idők kezdetét. Nem tudtok igazán magatokba nézni és felismerni azt az ERŐT, mely körbevesz!
 LELKETEK TELJESSÉGÉBEN NEM VÁLLALJA FEL FELADATÁT!
 Egy korszak lezárul, és ÚJ KORSZAK JŐ!
 Az átmenet mindenki számára nehézséget okoz, hisz ismeretlen Világba léptek be! Ahhoz, hogy ebben eligazodjatok, illik hallani a SZELLEM ÜZENETÉT!     
Önmagad gyógyítójává és felemelőjévé válhatsz, ha megerősödsz HITEDBEN!
Ha elveted kétségeidet, felülemelkedsz félelmeiden, átemeled emberi mivoltod, 
 - ISTENI MINŐSÉGBE! 
Isten, emberangyalaként jársz, kelsz a Földön, és ezzel a tudatossággal, váltod valóra feladatod!De mindehhez, feltétel nélküli ISTENHIT szükséges!
Mert ez adja meg az erőt, hogy túl lépj önmagadon, emberi testben  ISTENIVÉ EMELKEDJ!
Ilyenkor már EGY VAGY VELEM, és tudod, hogy utad ÉN VAGYOK!
Én veszem át az irányítást feletted, és emellek át abba a minőségbe, ahol az ember ISTENIVÉ LESZ!
Ámen.
 
 

Szorosan hozzákapcsolódik az alábbi üzenet: 

 
A szeretet, amely összeköt minket, és amelyen keresztül befogadod szavaimat.
A szeretet egy olyan híd, amelyet Isten és ember összeköt egymással, és ezen a szereteten keresztül az ember, Istenivé lesz.
Ez az Istenivé lesz, azt jelöli,(jelenti): hogy szívében bent van egy magasabb minőség, amely kiemeli emberi létéből, így felülkerekedik önmagán,- és Istenivé lesz.
Ez az út kemény tapasztalásokkal teli! Benne van az is, hogy megjárod a mélységet, beépíted amit abból tapasztaltál.
Majd evvel a megértéssel, a tapasztalattal, feljebb emelkedsz egy olyan szintre, ahol megvalósítod magadat, - önmagad lényét adod.
Ez a lény, amely belülről fakad, a szíved legmélyéről, az Isteni egységből, kiteljesíti magát, és ez a kiteljesedett Én veszi át a vezető szerepet. Ez az Én irányítja életed folyását, ő veszi át a hatalmat feletted! Ez az Isteni Szeretet, amelyet felszínre tudsz hozni, amely minden emberben mélyen kódolva van!
Van olyan ember, aki több inkarnációs ciklussal éri el ezt az állapotot, és van olyan is, aki egy adott életút alatt (amely tartalmilag megfelelő, és Nekem tetsző).
A kiteljesedett Én, már nem játszik szerepet!
Ő az, aki hisz Bennem, nem kételkedik, Rám bízza sorsát!
Ez a kiteljesedett Én, ritkán lép elő! Alázat, és hosszú fáradalmas munka, küszködésekkel, felismerésekkel teli folyamat az ő előhívása. A megtartása sem könnyű, mert összhangban kell, hogy légy magaddal és ez az út adja meg azt a folyamatot, amikor ő egyre többet van jelen benned.
Ilyenkor nincsenek benned ellentmondások. Felismered az élet értelmét, azt a folyamatot, amin keresztül mész.  Tiszteled azt, akár jó, akár rossz számodra, mert tudod, hogy tapasztalsz belőle és ez a beépítés előnyöddé válik, hiszen utad része.
Ez a megvalósult Én, kiteljesíti magát, és így örök egységben állsz a szeretettel, - amely Örök, és Örökkön Örökké lesz!
 
Ezek az Én Igéim, Jézus. 
 
 
 Feketéné Lendvai Katalin
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
     

A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!