krisztustudat
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290841848_34.jpg
 

     
Menü
     
Számláló
Indulás: 2010-11-25
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
További oldalaim
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290755969_49.jpg

Alábbi menüpontokban üzeneteimet olvashatják.
További írásaimat megtalálják a következő oldalon:
lendvaykati.gportal.hu/gindex.php


     
2013 üzenetem
     
2012- 2011 üzenetem
     
Az ÚJ EGYHÁZ Szellemisége
     
Magyarság
     
Gondolatok Jézustól, melyek tanítás jellegűek
     
Megtérés
     
Isteni Irgalmasság üzenete
     
Kegyelem
     
Megváltás
     
A gyermeki és az emberi érték
     
Idők vége és kezdete
     
Hit
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290805832_29.jpg

Alábbiakban mások üzeneteit,
tanításait találják:

     
Tanítások a végső időkről
     
Tanítások
     

     

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Mások írásai- üzenetei
     

 

http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1266047311_56.jpg

 

     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
JELEM feltűnik az Égen

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290843072_93.bmp

 

Gyermekeim, közeledik az idő, amikor JELEM feltűnik az Égen!


Zavar van a fejekben és a szívekben, ez az idők végezetét jelenti! Azoknak az időknek a végezetét jelenti, amelyet figyelmeztetésül jelöltem ki!
Még mindig nem értitek Isteni Tervem, MEGVÁLTÁSOM LÉNYEGÉT! 
 Hamis dolgokat magyaráztok bele, és ezzel a cél, hogy elterelődjön a figyelem a valódi lényegről, arról a minőségről, amelyet szívetekbe be kellene fogadnotok, fel kellene ismernetek!
 Számos küldöttemen keresztül jeleztem már az idők végét, és az Új Idők kezdetét. Nem tudtok igazán magatokba nézni és felismerni azt az ERŐT, mely körbevesz!
 LELKETEK TELJESSÉGÉBEN NEM VÁLLALJA FEL FELADATÁT!
 Egy korszak lezárul, és ÚJ KORSZAK JŐ!
 Az átmenet mindenki számára nehézséget okoz, hisz ismeretlen Világba léptek be! Ahhoz, hogy ebben eligazodjatok, illik hallani a SZELLEM ÜZENETÉT!     
Önmagad gyógyítójává és felemelőjévé válhatsz, ha megerősödsz HITEDBEN!
Ha elveted kétségeidet, felülemelkedsz félelmeiden, átemeled emberi mivoltod, 
 - ISTENI MINŐSÉGBE! 
Isten, emberangyalaként jársz, kelsz a Földön, és ezzel a tudatossággal, váltod valóra feladatod!De mindehhez, feltétel nélküli ISTENHIT szükséges!
Mert ez adja meg az erőt, hogy túl lépj önmagadon, emberi testben  ISTENIVÉ EMELKEDJ!
Ilyenkor már EGY VAGY VELEM, és tudod, hogy utad ÉN VAGYOK!
Én veszem át az irányítást feletted, és emellek át abba a minőségbe, ahol az ember ISTENIVÉ LESZ!
Ámen.
 
 

Szorosan hozzákapcsolódik az alábbi üzenet: 

 
A szeretet, amely összeköt minket, és amelyen keresztül befogadod szavaimat.
A szeretet egy olyan híd, amelyet Isten és ember összeköt egymással, és ezen a szereteten keresztül az ember, Istenivé lesz.
Ez az Istenivé lesz, azt jelöli,(jelenti): hogy szívében bent van egy magasabb minőség, amely kiemeli emberi létéből, így felülkerekedik önmagán,- és Istenivé lesz.
Ez az út kemény tapasztalásokkal teli! Benne van az is, hogy megjárod a mélységet, beépíted amit abból tapasztaltál.
Majd evvel a megértéssel, a tapasztalattal, feljebb emelkedsz egy olyan szintre, ahol megvalósítod magadat, - önmagad lényét adod.
Ez a lény, amely belülről fakad, a szíved legmélyéről, az Isteni egységből, kiteljesíti magát, és ez a kiteljesedett Én veszi át a vezető szerepet. Ez az Én irányítja életed folyását, ő veszi át a hatalmat feletted! Ez az Isteni Szeretet, amelyet felszínre tudsz hozni, amely minden emberben mélyen kódolva van!
Van olyan ember, aki több inkarnációs ciklussal éri el ezt az állapotot, és van olyan is, aki egy adott életút alatt (amely tartalmilag megfelelő, és Nekem tetsző).
A kiteljesedett Én, már nem játszik szerepet!
Ő az, aki hisz Bennem, nem kételkedik, Rám bízza sorsát!
Ez a kiteljesedett Én, ritkán lép elő! Alázat, és hosszú fáradalmas munka, küszködésekkel, felismerésekkel teli folyamat az ő előhívása. A megtartása sem könnyű, mert összhangban kell, hogy légy magaddal és ez az út adja meg azt a folyamatot, amikor ő egyre többet van jelen benned.
Ilyenkor nincsenek benned ellentmondások. Felismered az élet értelmét, azt a folyamatot, amin keresztül mész.  Tiszteled azt, akár jó, akár rossz számodra, mert tudod, hogy tapasztalsz belőle és ez a beépítés előnyöddé válik, hiszen utad része.
Ez a megvalósult Én, kiteljesíti magát, és így örök egységben állsz a szeretettel, - amely Örök, és Örökkön Örökké lesz!
 
Ezek az Én Igéim, Jézus. 
 
 
 Feketéné Lendvai Katalin
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
     

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints