krisztustudat
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290841848_34.jpg
 

     
Menü
     
Számláló
Indulás: 2010-11-25
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
További oldalaim
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290755969_49.jpg

Alábbi menüpontokban üzeneteimet olvashatják.
További írásaimat megtalálják a következő oldalon:
lendvaykati.gportal.hu/gindex.php


     
2013 üzenetem
     
2012- 2011 üzenetem
     
Az ÚJ EGYHÁZ Szellemisége
     
Magyarság
     
Gondolatok Jézustól, melyek tanítás jellegűek
     
Megtérés
     
Isteni Irgalmasság üzenete
     
Kegyelem
     
Megváltás
     
A gyermeki és az emberi érték
     
Idők vége és kezdete
     
Hit
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290805832_29.jpg

Alábbiakban mások üzeneteit,
tanításait találják:

     
Tanítások a végső időkről
     
Tanítások
     

     

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Mások írásai- üzenetei
     

 

http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1266047311_56.jpg

 

     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
Ne hagyjátok elveszni a gyermekeket!

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290843234_88.gifSzeressétek a gyermekeket, öleljétek át őket végtelen, határtalan szeretetetekkel! Őrizzétek meg tisztaságukban, feltételnélküli bizalmukban!  Ők még tisztán fordulnak Hozzám és fogadják el az útmutatásaimat.

 
A gyermeki értékben, - már utaltam erre, hogy milyen fontos ennek betartása és a tiszta tanok tanítása. A gyermekek azok, akik még könnyen befolyásolhatóak, és ha társaik csúfolódásának tárgyává vállnak, könnyen sérülnek.
 
Ők az Én szívemben nagyon fontos szerepet töltenek be!  Éppen ezért, minden tőletek telhető segítséget adjatok meg nekik!
 
Próbáljátok nekik elmesélni, (főleg a kamaszoknak, mert ők már befogadóak, megértőbbek, szellemi látásuk fejlett), hogy az út, amit járnak, sok nehézséget tartogat magában. Meséljetek nekik Rólam, magyarázzátok el szenvedésem és megváltásom történetét! Sok mindent másképpen fognak látni és érteni, mint ahogy ti tettétek.
Ők még tisztán, belső lényükből várják a Fény eljövetelét és megszületését.
Nyújtsatok nekik segítő jobbot, erősítsétek meg őket hitükben!
A kamaszok már egy más értékrenddel bírnak. Nagyon fontos ez az időszak, mert most válik fontossá az emberi érték, - az, hogy lelke milyen utat jár be ebben az időszakban, ennek különösen fontos szerepe van. Ha egy ilyen kamasz gyermek hitében megerősödött, vállalja amit lát és hall,- könnyen csúfolódás tárgyává lész. És ha nincs meg a kellő segítség, inkább megtagadja hitét, csak nehogy más legyen, nehogy kitűnjön a többi gyermek közül.
 
Ti felnőttek, akiknek már megadatott a szellemi tisztánlátás, felelősek vagytok ezért a gyermekekért!  Meg kell segítenek őket, meg kell erősítenetek őket hitükben, és feltételnélküli szeretettel és elfogadással fordulni hozzájuk!
Megmagyarázni nekik, hogy nem az a fontos hogy a társaik mit gondolnak róluk, hanem az a fontos, hogy felvállalják feladatukat, és szerető szívvel forduljanak Hozzám, kérjenek Tőlem, és Én megsegítem őket!
 
Ne hagyjátok elveszni a gyermekeket, különös figyelmet fordítsatok feléjük, és legjobb tudásotokkal segítsétek meg őket.!
 
Az Új Világ számára ők nagyon fontosak, és nem mindegy milyen értékrendet követnek, és milyen értékkel bírnak!
 
Jézus, Én, Aki Voltam, és Részem Ki Újra megtér, Én szólok most hozzátok.
Figyelmeteket irányítsátok gyermekeitek felé!
 
Most ebben a Létben és időben, fontosabb ez, mint valaha!
 
Fontossága abban rejlik, hogy ellenfelem megkívánja szerezni lelkük tisztaságát, bekívánja folyásolni, és a helyes Krisztusi útról, szenvedéseikbe kapaszkodva és csatlakozva letéríteni.
 
 Ne engedjétek őket!
 
Segítsétek meg őket, meséljétek el nekik, - ha kicsik, mesébe tömörítve, ha már nagyobbak, kamaszok, az ő értelmi szintűknek megfelelően, - mondjátok el, hogy most milyen időket élünk. Meséljetek róla, hogy most ebben a rendben, a hamisság próbál előtérbe kerülni, és céljain keresztül minden olyan emberemet magáévá tenni, aki gyengébb és aki elgyengül.
 
Fontos, hogy megértessétek velük, milyen fontossága van a tiszta üzenetnek!
 
Milyen fontos, hogy megtanulják azt, hogy a lélek csendjében szólok hozzájuk, nem a hangzatos szavakban és példabeszédekben!
 
Fontos hogy megtanítsátok őket az ima helyes menetére, az engesztelésre, hiszen ők a ti továbbvivőitek!

 
Gyermekeim!
 
Egy tanácsot fogadjatok el, - Isten Kegyelmével és Áldásaival soha ne kérkedjetek! Tudjátok magatokban, hogy amit tesztek azt a Kegyelem szentel meg, de nem kell fennhangon hangoztatni, nem kell rá különösen fel hívni a figyelmet!
 
Most, így advent beköszöntével a lélek csendjére és megtisztítására nagyobb figyelmet fordítsatok!
 
Ne merüljetek el az anyag varázsában, ne essetek abba a hibába, hisz minden időben ezt megtettétek, hogy ajándékaitokat felhalmozzátok, zaklatott életet éltek, és mire beköszönt az ünnep, szívetek nem kellő tisztasággal várja a fény eljövetelét és újra születését!
Végtelen szeretetemmel átölellek bennetek, figyeljetek a lélek csendjében felmerülő hasznos gondolatokra!
Áldásom adom rátok!
Ámen.

Feketéné Lendvai KatalinMég nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
     

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE