krisztustudat
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

//krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290841848_34.jpg
 

     
Menü
     
Számláló
Indulás: 2010-11-25
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
További oldalaim
     

//krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290755969_49.jpg

Alábbi menüpontokban üzeneteimet olvashatják.
További írásaimat megtalálják a következő oldalon:
lendvaykati.gportal.hu/gindex.php


     
2013 üzenetem
     
2012- 2011 üzenetem
     
Az ÚJ EGYHÁZ Szellemisége
     
Magyarság
     
Gondolatok Jézustól, melyek tanítás jellegűek
     
Megtérés
     
Isteni Irgalmasság üzenete
     
Kegyelem
     
Megváltás
     
A gyermeki és az emberi érték
     
Idők vége és kezdete
     
Hit
     

//krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290805832_29.jpg

Alábbiakban mások üzeneteit,
tanításait találják:

     
Tanítások a végső időkről
     
Tanítások
     

     

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Mások írásai- üzenetei
     

 

//lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1266047311_56.jpg

 

     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
A gondolatok átalakításárólImmánuel szól tihozzátok. Amikor Jézus testében éltem, gyűjtöttem magam köré, hogy szükséges feladataimat ezen a Földön végezhessem. Nem értitek, mit jelent kiválasztottnak lenni. Valamennyien azok vagytok. Mennyei Atyátok nem akar veszni hagyni titeket. Beszélek a tanítványokról, hogy megérthessétek, mit jeleni az Istenek szentelt kegyes élet. Ezen a Földön mindennek az előnyei nézitek. Tizenkét tanítványomat körülöttem sokan irigyelték a bibliai időkben. Évszázadokon át sok lélek vélte, hogy mellettem szívesen töltötte volna napjait. Sokan hiszik, hogy állandó jelenlétemben megtértek volna. Rosszul képzelik! Ezrek látták csodáim, mégis kevésnek bizonyult hitük, amikor a politikai hatalom erős nyomása reájuk nehezedett.
2. Tanítványaimat az Atya választotta ki számomra, hogy utamon kísérjenek. Elhívásuk nem volt több egy mondatnál, és ők mindent otthagyva követtek. Jakabnak csupán ennyit mondtam: Gyere és kövess. Reám tekintett, letette kezéből szerszámait és elém lépett. Bárhová visz utad, veled tartok örömmel felelte. Jakab családos ember volt Munkájával kereste kenyerét, eltartotta feleségét, gyermekeit, idős szüleit. Nem kérdezte tőlem, az ő sorsuk mi lesz nélküle. Oly nagy volt a hite, hogy tudta, róluk gondoskodik majd az Atya. Hitt a mennyei családban és bízott benne, hogy lesz, aki átveszi helyét. Tanítványaim megtanulták tőlem, hogy mi a szolgálat. Három és fél éven át követtek. Figyelték, mit teszek, és szavaim szerint cselekedtek. Ne higgyétek, hogy könnyű dolguk volt mellettem! Életük, teljes lényük átalakult azalatt míg kísérhettek. Sokan nevezitek tanítványaimat szent embereknek. Valóban megszentelődtek, de sok veríték folyt le arcukon, míg feladatukhoz méltók lettek! Ne képzeljétek őket különlegesnek! Egyszerű emberként éltek e Földön és személyiségükben hordoztak gyengeségeket. Ezekkel magam fordítottam szembe tanítványaimat, akik nem keveset szenvedtek, míg végül megszentelődhettek.
3. Valamennyien tanítványaim lehettek, akik vállaljátok a magatokon elvégzendő keserű munkát. Okosan teszitek, ha önszántatokból cselekszitek. Még rendelkezésre áll kevés idő, hogy ezt megtegyétek. Ne gondoljátok, hogy jobb a kényszer. Ismerlek titeket jobban, mint hinnétek. A kemény időkben legtöbben csak jajveszékeltek, és megkötözi tudatotokat a félelem. Most kezdjetek hozzá a munkához, amíg a békés csendben megtehetitek!
4. Alakítsátok át gondolkodásotok, Immánuel erre szólít titeket! Lehetséges ezen a Földön nektek tökéletesen újjászületni. Akarat szükséges ehhez és hit, amellyel minden lehetséges. Nagyon fontos, hogy ne engedjétek át magatokat a körülményeknek. Gondolj az egy évvel ezelőtti életedre! Mi maradt meg belőle? Gondolj korábbi gondjaidra, amelyek súlyként nehezedtek lelkedre. Talán elpusztítottak ezek? Most is élsz, bajaid ellenére is veszel lélegzetet. Gondolj azokra az órákra, percekre, melyeket problémád megmérgezett. Megérte-e? Sok szép pillanatot hagytál elmenni magad mellett, míg keseregtél kicsiny dolgaid felett. Értékes perceket töltöttél felesleges aggódással, félelemmel. Küzdjetek a romboló gondolatok ellen! Ne szüljetek beteg formákat erre a Földre, mert elborítanak titeket, és tönkreteszik életeteket!
5. A gondolatok formát öltenek idefenn. Kevesen, de élnek közöttetek, akik láthatják ezeket. Néhányukkal az utolsó időkben találkozhattok. A televízió bemutatja őket, akik beszélni fognak más dimenziókról nektek. Sokan látomásnak nevezik majd a képet, amelyet ők szavaikkal megjelentetnek előttetek. A látomásban a személyiség által megélt események, vágyak is megjelennek, de amit ők átéltek, nem azonos ezzel. Valóban látják a gondolatokat, mert életükkel kegyelmet nyertek e fontos munkára. Ne higgyétek, hogy kellemes nekik az általatok megformált világban lenni! Látják gondolataitokat és szenvednek a felismeréstől. Az irigység, a harag, a bizalmatlanság, a hazugság érzékeny lelkükben fájdalmat keltenek. Szívesen beültetnének titeket a vetítőterembe, melyben magatok játszotok a filmen. Megmutatnák nektek gondolataitok formáit
 
 
6. A látványt nem bírnátok ki. A sötéten kavargó, üvöltő ábrák kísértetként követnének titeket, és nem tudnátok szabadulni semmiképpen. Hiábavaló életeteknek magatok vetnétek véget. Higgyetek azoknak, akik gondolataitok átalakítására szólítanak benneteket! A látás terhét értetek vállalták, ne utasítsátok vissza a kegyelmet! Ne akarjátok ezeket az embereket utánozni! Cselekedjetek, még ma kezdjétek a munkát el!
7. A Földön fontosak a szavak. A szó megvalósult gondolat. Adok egy kegyes mondatot, melynek erejével Immánuelt hívhatod, Isten Fia vagyok. Atyámtól felhatalmazást és erőt kaptam megmentésetekre. Rajtatok áll, hogy hisztek-e a kegyelemben. Ha rossz gondolatok gyötörnek benneteket, mondjátok ezt: Jézus nevében távozz tőlem! E parancsnak engedelmeskednek azok a lelkek, amelyek szándékaikkal környékeznek titeket. Hatalmat kaptam ezek felett és erőt, mellyel segíthetek nektek. Fontos, hogy felismerjétek rossz gondolataitokat. Ha nyugtalanságot érzel, kérdezd lelkedet, mi rágja bensődet. Te hoztad létre magadban a gondolatot, így a választ önmagadtól mindenképpen megkapod.
8. A világban sok lélek kering, akik nem ölthetnek testet, de engedélyt kaptak, hogy titeket kísértsenek. Ezek figyelik a formában élőket. Gondolataitokat több ezer kilométerről érzékelik. Számukra tér és idő nem létezik. Cselekedni nem tudnak, náluk a tettet a gondolat helyettesíti. Azonnal megérzik a negatív energiát, amit az emberi tudat a világba kibocsát. Csapatostól sereglenek köréje. Nagy hangzavart csapnak mellette. A pokoli lármát fületek nem észlelheti, ám lelketek érzékeli. Ha a haragra gyűltek közeledbe, még több haragot érzel. Ha bánat, kishitűség, amit a magad tudatával megalkottál, ezeket erősítik a kísértő lelkek. Feladatuk, hogy egyre lejjebb húzzanak titeket. Valamikor ezek is testben éltek, de bűneik miatt már nem kaphatnak újabb leszületésre lehetőséget. Rajtuk a rossz megcsontosodott, a javulásra képtelenek, mert' akaratuk a jóra nincs ezeknek.
9. Ne adjatok hatalmat magatok felett a kísértő lelkeknek! Ti feleltek a magatok szülte gondolataitokért, adjatok szép gyermekeknek életet! Ne a kísértőket okoljátok, amiért megleltek titeket. Miért hívtátok ezeket a közeletekbe? Miért nem vigyáztatok tudatotokra jobban? Miért gondoltál rosszra? Ugyanazzal az elmével, amivel a rosszat megalkottad, létrehozhattad volna a jobbat!
10. Gondolkodjatok felelősséggel! Ne hizlaljátok magatok körül a disznókat! Emlékezzetek, mit cselekedtem az ártó légióval, mely a megbomlott elméjű szerencsétlent kínozta. Az ártó lelkeket a disznókba űztem, és azok a tengernek mentek. Ti is elvesztek, ha átengeditek magatokat a negatív érzéseknek.
11. Sajnos, kevés a reményem, ha a Földre tekintek. A megszabadított eszement példájából alig okultak kevesen. Az önmagukon végzendő munka elriasztotta őket, inkább a konda után mennének. Ne tartsatok velük, arra kérlek titeket! Használjátok a mondatot, mellyel a bajból kisegíthetitek magatokat! Ha felismerted ártó gondolatodat és elküldted, könnyebbséget fogsz érezni. Ne légy elégedett! Vizsgáld meg, miért alkottad meg a rossz gondolatot! Tisztítsd meg személyiséged és kérj Istentől bocsánatot, amiért beszennyezted áldott napod! Küzdj a rossz gondolatok ellen, és ha újból felszínre törnek belőled, ismét küldd messzire ezeket! Így nem adsz magad felett erőt a kísértő lelkeknek. Nem ti vagytok áldozatai ezeknek. Gonoszságotok élteti az ocsmány teremtményeket, amelyek mint kertben a gaz, úgy növekednek. Melyikőtök gondozza földjén burgonya helyett a haszontalan füvet? Ha ezt nem teszitek, miért pusztítjátok lelketeket?
12. Ne adjatok energiát a kísértőknek, mert megölnek benneteket! Mától ne hívjatok magatokhoz egyet sem, és segítségemmel tisztítsátok meg környezeteteket. Lehetséges ezektől tökéletesen megszabadulni.
Ámen
 

 

 

 

     

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!