krisztustudat
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290841848_34.jpg
 

     
Menü
     
Számláló
Indulás: 2010-11-25
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
További oldalaim
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290755969_49.jpg

Alábbi menüpontokban üzeneteimet olvashatják.
További írásaimat megtalálják a következő oldalon:
lendvaykati.gportal.hu/gindex.php


     
2013 üzenetem
     
2012- 2011 üzenetem
     
Az ÚJ EGYHÁZ Szellemisége
     
Magyarság
     
Gondolatok Jézustól, melyek tanítás jellegűek
     
Megtérés
     
Isteni Irgalmasság üzenete
     
Kegyelem
     
Megváltás
     
A gyermeki és az emberi érték
     
Idők vége és kezdete
     
Hit
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290805832_29.jpg

Alábbiakban mások üzeneteit,
tanításait találják:

     
Tanítások a végső időkről
     
Tanítások
     

     

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Mások írásai- üzenetei
     

 

http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1266047311_56.jpg

 

     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
A meditációról


Az élet fogalmak összessége. Fontos, hogy gondolkodjatok ezekről mert az eljövendő időkben vezethetnek titeket. Menjetek belső szobáitokba, és meditáljatok szavaimon! Ha megteszitek, életetek kedvező fordulatot vesz. Felismerésre ébredtek, és Atyám vezetésével eljuttok az Új Jeruzsálembe.
2. A fogalmak segítenek gondolataitokat teljesen átalakítani. Utolsó tanításaim ezek. Kétezer évvel ezelőtt Izráel lankáin ezrek hallgatták szavaimat. Kevesen fogadták meg Igéimet és tudom, hogy most is így lesz. Atyámhoz fordulok ezekben az időkben, és elmondom Neki, hogy mindent megtettem értetek. Most ti következtek! Segítségemmel visszatérhettek a Mennyei Hazába, ahonnan kiestetek. Kezembe kapaszkodva az út csodálatos nektek. Küzdelmeteket mindig eredmény követi. jobban igyekeztek, annál nagyobb csodákat élhettek meg. Akarjatok a Mennyei Atyában lenni és tőlem békességet venni!
3. Gyönyörűvé teszem napjaitokat, ha velem járjátok utatokat. Örülni fogtok mindennek, arcotokat a mosoly sosem hagyja el. Magasra emellek titeket, és embereket gyűjtök körétek, akik maguk előtt példának tekintenek. Hatalmat adok nektek, a legnagyobbat, mit földi ember viselhet. Az önmagatok felett uralkodás művészetét tanulhatjátok meg. Életetek hajója nem hánykolódik többé vágyaitok, terveitek tengerében. A nekem szentelt lét csendes, csónakotok könnyedén siklik a vízen. Kormányozzátok be hajótokat a nyugalmas öbölbe! Ne ijedjetek meg, ha eleinte erősen kell eveznetek! Csak a célt nézzétek, a sziklák által körbeölelt békés medret! Higgyétek, hogy elérkezhettek ide, hely örökségetek! Ne engedjétek, hogy elvegyék tőletek, ami megillet. Ne mondjatok le a mulandóért a legnagyobb jóról!
 
 
4. Teremtsetek belső szobáitokban csendet! Üljetek le kis oltárotok elé, és mondjatok el egy kegyes imát! Éljétek át minden sorát! Mondjad, zengjed Istenednek: Mi Atyánk, Ki vagy a Mennyekben... Emeld fel szívedet jóságos Teremtődhöz és örvendj, hogy oltára előtt tölthetsz néhány percet! Hidd, hogy Előtte állsz, mert Ő valóban lát, érez, hall téged. Teljes figyelemmel fordítja feléd fejét. Teljes szeretettel hallgatja gyermekét.
 
5. Mondd tovább az imát: Szenteltessék meg a Te Neved. Isten felemeli Önmagát a Szent Lélekkel eltelt lélekben. Legyetek szentek, mindent örömmel tegyetek, cselekedeteiteket ajánljátok fel Istennek! Ha imádkozol, a fohászban legyél szent, érezd át Atyád szentségét önmagadban!
6. Jöjjön el a Te Országod, legyen meg a Te Akaratod, amint a Mennyben, úgy a Földön is! - Ez legyen az ima leghangosabb sora! Engedd át magad Istennek, hadd tegye azt veled, ami a legjobb neked! Érezd át a teljes bizalmat, mely a legjobb orvosság minden bajodra! Nyújtsd lelkedet Istennek, és fogadd el az áldást, mit viszonzásul kapsz Tőle!
7. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma! zengjed, és gondolj az örömre, a békére, mint éltető erőre!
8. Bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek! És ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Amen. Szabadok vagytok valamennyien. Magatok kötöztétek meg kezeiteket a bűnnel, de higgyétek, hogy a Szabadító nem hagyott el titeket. Engedjétek, hogy vezesselek benneteket, és a kötelek önmaguktól oldódnak le.
9. Üljetek az oltár előtt csendben! Halkítsátok le kiáltozó elméteket! Küldjetek el magatoktól minden gondolatot, ami a Földhöz köt titeket! Ne engedd, hogy tudatod megzavarják a világi dolgok! Zárd ki belső szobádból a sivalkodó gyermekhadat! Csukd be ablakaidat, hogy ne halld kiáltozásukat! Tudd, hogy értük cselekszel! Amit belső szobádban elvégzel, hasznukra teszed. Lecsendesített tudatoddal békésen, harmóniában végzed majd feladataidat. Megelégszik akkor a nyüzsgő gyerekcsapat. A jól elvégzett munka öröme visszahat elmédre, és újabb áldást hoz fejedre. Fényözönben élhetnétek, ha tanácsaim szerint cselekednétek!
10. Ne higgyétek, hogy különleges, amit tesztek! Ne végezzetek nagy előkészületeket! Ne mutassátok fennen, hogy belső szobáitokba mentek! Egyszerűen tegyétek! Üljetek le, és legyetek csendben!
11. A tudománnyal igen elferdítettétek a meditációt. Sokan hangoztatják, hogy mesterek kellenek, akik titeket vezetnek. Egy a mester: a Mindenható Isten.
12. Ne bonyolódjatok érthetetlen fogalmakba! A meditáció egyenlő csenddel, többet erről gondolkoznod nem kell. Mikor elcsendesedtettek, többet magyarázni nektek nem kellett. Miért nehezítitek dolgotokat? Legyetek csendben és gondolkodjatok, ez a meditáció. Akik ennél többet magyaráznak, sokat ártanak. Ne legyetek bizonytalanok, mert rosszul jártok! Higgyetek Immánuelnek! Ha valamennyietek szívébe beleültette a Szent Lelket, mely a csendben tevékeny. Minden ember kötelessége, hogy e forrást meglelje. Ne mulasszátok el a lehetőséget, keressétek a békességet! Ne higgyetek a bonyolultban, keressétek az egyszerűséget!
13. Minden alkalommal egy fogalmat kutassatok lelketek csendjében! Az elmélkedést ne kössétek időhöz, mert ez a fogalom nem létezik bensőtökben. Addig légy benső szobádban, míg szükséges. Lehet egy óra, és örömmel lehet néhány földi perc. Az eredmény a lényeges. Békés szívvel és örömmel térj vissza a Földre, ha befejezted! Csak így érdemes, célod ekkor érheted el.
14. Istent nem csaphatod be. Ha nem akarod Őt hallani, ám legyen! A maga sorsát alakítja a Földön minden ember. Ne menj belső szobádba, ha nem tudsz teljes figyelemmel Atyád felé fordulni! Akkor érzed lényedet zaklatottnak, akkor kellene leginkább a csendes szoba. Ám jajongó lélekkel nem léphetsz be oda. Ha nem tudsz elcsöndesedni, Atyádat kérd, hogy segítsen! Engedd, hogy megfogja kezed és szelíden vezessen!
 
 
 
 
 

     

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE