krisztustudat
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

//krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290841848_34.jpg
 

     
Menü
     
Számláló
Indulás: 2010-11-25
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
További oldalaim
     

//krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290755969_49.jpg

Alábbi menüpontokban üzeneteimet olvashatják.
További írásaimat megtalálják a következő oldalon:
lendvaykati.gportal.hu/gindex.php


     
2013 üzenetem
     
2012- 2011 üzenetem
     
Az ÚJ EGYHÁZ Szellemisége
     
Magyarság
     
Gondolatok Jézustól, melyek tanítás jellegűek
     
Megtérés
     
Isteni Irgalmasság üzenete
     
Kegyelem
     
Megváltás
     
A gyermeki és az emberi érték
     
Idők vége és kezdete
     
Hit
     

//krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290805832_29.jpg

Alábbiakban mások üzeneteit,
tanításait találják:

     
Tanítások a végső időkről
     
Tanítások
     

     

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Mások írásai- üzenetei
     

 

//lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1266047311_56.jpg

 

     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
Az Úr eljövetele


Az Úr eljövetele - Elragadás


Látjátok majd a felhőkben való érkezésemet. Alámerül hozzátok a Szellemi Birodalom, mert akik hűségesek maradtatok hozzám, azokat már a Szellemi Birodalomhoz kell számítani - habár még izom-testben éltek. Elértétek azt az érettséget, hogy szemtől-szembe láthassatok. Viszont felhőkbe burkolva jövök elétek, mert fényességem teljes ragyogását még nem viselitek el - habár már nézhettek anélkül, hogy elpusztulnátok.

Az elragadás folyamata, és a visszatérésem a Földre csak hívőimnek érthető, és ezért hihető is. Annak ellenére, hogy mindig megokolom ezeket a végső eseményeket, és igyekszem magyarázatot adni, ennek a Földnek az emberei mégsem engednek semmi szokatlant és természetellenest érvényre juttatni. Mert szellemi dolgok iránt nincs megértésük, és ezért semmi szellemit nem nyilváníthatok ki nekik. Ezért nem is tudnak megpillantani, és amikor ti hívők ujjongással és vágyakozással tárjátok ki karjaitokat felém - ők nem látnak semmit.

Viszont az elragadás folyamata nem marad teljesen rejtve előttük, és nagy rémületet kelt. Mert az is természetellenes, hogy ti elém lebegtek, hogy én magamhoz vonlak, tehát testetek ÉLVE hagyja el a Földet, és lebeg a magasba, szembe a fénnyel. De a hitetlenek nem látják a fényt - mert a világosság nem nyomul be oda, ahol ellenállásra talál.

Az elragadás lefolyása által - ami a legszokatlanabb élmény a Földön - még azok az emberek megtérhetnének, akik előtte már tudomást szereztek róla, de mint tényt nem fogadták el. Hacsak egy rövid gondolattal is, de kiáltanának hozzám ebben az utolsó pillanatban, akkor megmenekülhetnének a pusztulástól.

Hogy a mentés minden lehetősége valóban ki legyen használva, azért megengedem, hogy az elragadás sokak számára látható legyen.

Viszont az emberek szíve annyira elkeményült, hogy szeretetemet már nem ismerik föl. De ti lássatok meg engem - és elfelejtetek minden szenvedést. Mert már nem ennek a Földnek a lakói vagytok, hanem Birodalmamé, ahol a békének olyan helye fogad magába, amely a régi Földre már semmiben sem emlékeztet.

Már mennybemenetelem óta tudtok a felhőkben való eljövetelemről, ezért az emberek már többször is vártak rám. De mert eljövetelem a földi lét végét is jelenti, azért csak egy megváltó-periódus végén lehet az eljövetelemre várni. Az eljövetel a korszak végét jelenti, az elragadás pedig egy új korszak kezdetét. Ehhez viszont meg kell lennie minden feltételnek, ami a földi teremtések feloldást megokolja.

Mert sem a Földre való újra jövetelem, sem az enyémek elragadása nem mehet addig végbe, amíg el nem érkezik az ítélet végérvényes napja. Ez azért van így, mert ez a két esemény a még élő hitetlen emberek számára hitbeli kényszerítést jelentene. Én viszont semmi szokatlan eseményt nem engedek meg, hogy az az embereket a belém vetett hitre kényszerítse.

Ez a Föld végső idejére van megtervezve, mert a szellemek szétválását csak a végidő érleli meg. Ekkor magam jövök, hogy az enyémeket kiemeljem nagy nyomorúságukból, és hűségükért megkapják jutalmukat. Ők majd ujjonganak és dicsőítik AZT, AKI minden dicsőségében látható lett előttük.
Amen.

B.D.Nr.5972 1954. 06. 08.
Látszólagos nyugalom – Szokatlan erő


Szokatlanul nagy erővel jutalmazom azt a hűséget, amit a vég előtti utolsó időben tanúsítotok irántam. Ezzel az erővel a legnehezebb is elviselhetőnek tűnik, és kitartást ad, amíg el nem jövök értetek. Megtapasztaljátok ATYÁTOK jelenlétét, érzitek szeretetét, minden bajban hozzá jöttök segítségért. Olyan bensőséges kapcsolatban lesztek velem, hogy félelem nélkül a győzelem biztonságával várjátok a vég bekövetkeztét. Már csak szellemben gondolkodtok - azaz mindent szellemi fejlődésetekre vonatkoztattok, és ezért megértitek, hogy ami jött, miért jött úgy ahogyan átéltétek. És majd meglátjátok, a legnehezebb is milyen könnyű, amikor utatokat velem járjátok. Aki érzi hogy hozzám tartozik - mert az enyém akar lenni - és nem kapcsol ki engem akármibe kezd bele, annak semmitől sem kell félni az utolsó időben.

A világesemények a maguk útján mennek. LÁTSZÓLAG NYUGALOM LESZ - de ez csak a vihar előtti csend. És a vihar akkor jön, amikor a legkevésbé várják. Mert az emberek között a Sátán dühöng, és nem nyugszik, amíg mindent fel nem kavart. Sikerül is annyira megzavarni az embereket, hogy azok mindinkább egymás ellen fordulnak. Szeretetlenségben túltesznek egymáson, ezzel ő igen nagy hatalomra tesz szert, és azt ijesztő módon ki is használja.

Különösen az enyémeket támadja. Felingerli az embereket, hogy hitetek miatt üldözzenek benneteket. Az enyémek megijednek és félnek. Viszont amint rám gondolnak, megkapják a szükséges erőt, és felveszik a küzdelmet. Tudják hogy értem küzdenek, hogy előttük megyek mint a sereg vezére, és ők oldalam mellett harcolnak. A küzdelmet pedig nem veszthetik el soha, még ha többségben van is az ellenség. Aki hűséges AKAR maradni hozzám, megteheti, mert nem hagyom el, amikor erőért és támogatásért hozzám fordul. Aki akaratával felém fordul, az már az enyém, azt már nem engedem ellenfelem kezébe jutni.

Számolnotok kell az előttetek lévő nehéz idővel, mert teljes erőtöket követeli. De nem maradtok óvások nélkül. Föntről ismételten hírt kaptok. Ezekből erőt meríthettek, mert meglátjátok, minden teljesül amit meghirdettem. Egyre nagyobb lesz hitetek, és egyre nagyobb bizakodással várjátok eljövetelemet. És nem vártok hiába, mert amint elviselhetetlen lesz a földi szenvedés eljövök értetek, és kiszakítalak ellenfelem kezéből. Nem győznek fölöttetek, mert - ahogyan szóban és írásban meghirdettem - megkötözöm ellenfelemet, és mindenkit aki engedelmes neki.
Amen.

B.D.Nr.6037 1954. 08. 29.
Az Úr eljövetelét szó szerint kell érteni


Visszatérésem egyre jobban közeledik - mert a földi periódus vége is egyre közelebb van. Amint elérkezik az utolsó nap, én is eljövök a felhőkben, hogy mielőtt a Föld pusztulásba rohanna, elhozzam az enyémeket. A Föld nem pusztul el mint csillag, csak a felszíne alakul át teljesen. De ez az ember számára teljes megsemmisülést jelent, mert minden teremtettet érint. Ezért jöhetek magam, hogy ebből a pusztulásból kimentsem az enyémeket. Mert az enyémeken kívül nincs senki aki túlélné a pusztulást - tehát hogy később hírt adhatna róla.

Személyesen jövök amikor az enyémek már nem látnak kiutat, mert hitük miatt ellenfelem annyira támadja őket. Ők mindig nagy szorongatottságban lesznek, és egyedül szilárd hitük tartja fönn őket. Várják eljövetelemet, és hitükben nem csalatkoznak. Mert ragyogó fényben - és mégis eltakarva jelenek meg nekik, és így képesek lesznek elviselni látásomat. Viszont ami az enyémeknél örömet és ujjongást vált ki, az a többieknél rémületet és ítéletet. Engem ugyan nem látnak - de a jelenséget észreveszik, amikor azok, akiket eddig üldöztek, most szemük előtt eltűnnek a magasságban.

És ez az élmény válik ítéletükké. Hirtelen ráébrednek gonoszságukra, és hogy elérkezett életük vége. Nem tudnak hova menekülni. Ha ebben az órában látható lennék, kezét biztosan mindegyik felém nyújtaná. De az ILYEN felém fordulás céltalan. Ez egy kényszeritett hit lenne, amit természetfeletti megjelenésem okozott.

De az utolsó órában az enyémek Földről való elragadása még föllobbanthatná a belém vetett hitüket, és én valóban irgalmas lennék hozzájuk ebben az utolsó órában. De ők már túlságosan ellenfelemhez tartoznak, és már nem tudnak eloldódni tőle, ezért elmerülnek a Földben. A szilárd anyagba való száműzetés a sorsuk - és ezt maguk készítették önmaguknak.

Az Ítélet napján való eljövetelemet majdnem minden ember megkérdőjelezi. Ennek ellenére ígéretem teljesül. Eljövök, és ti földöntúli dicsőségben és ragyogásban láthattok. Az enyémek valóban megérdemelték, hogy a nagy veszedelemből kimentsem őket. Nekik már semmi sem természetellenes, ami összefüggésben van az általuk biztosnak tudott utolsó ítélettel. A vég elérkezik, és ahogyan egykor teljes dicsőséggel felmentem a mennybe, úgy jövök majd láthatóan azokhoz, akik a vég előtti utolsó időben lettek a tanítványaim.

Ezek nem bibliai szavak, és nem az eljövendő idők hasonlatai - ezek maguk az események, és szó szerint úgy jönnek, ahogyan megígértem. És azokban a napokban várhatjátok, amikor ellenfelem szolgái különösen erősen bántalmaznak. Amint elkezdődik a hit üldözése, ti már tudhatjátok, hogy hamarosan elérkezik az utolsó óra. Mert ez az ellenfelem utolsó műve, ez az utolsó küzdelme ezen a Földön, ami az ő vereségével fejeződik be.

Ekkor a Földön elkezdődik a BÉKE KORSZAKA. Mert az én újra jövetelemmel, és a ti elragadásotokkal befejeződik a földnek ez a PERIÓDUSA, és megkezdődik egy új. A Föld átformálódik, és teljesen újjá alakul. És ti, akikért elmegyek, ti lesztek ennek a paradicsomi világnak a lakói. Nektek pedig az új Föld Paradicsomában a mennyei boldogság és a béke ideje legyen az osztályrészetek.
Amen.

B.D.Nr.6979 1957. 11. 29.
Az utolsó szétválás - Az Úr eljövetele


Minden időben voltak olyan emberek, akik átadták magukat ellenfelemnek - de olyanok is akik komolyan felém törekedtek, és betöltötték földi hivatásukat. És amíg a Föld a szellemi érlelődés állomása, mindig megtalálható lesz rajta mindkét irányt képviselő ember. Viszont egy megváltó-periódus vége előtt mindig túlsúlyban lesznek akik átadják magukat ellenfelemnek, és a hozzám törekvők száma mindig kisebb lesz. De az új fejlődési-periódus elején épp megfordítva van. Sőt, az ilyen periódus kezdetén a Földön csak olyan emberek tartózkodnak, akik akaratomat teljesítik, és ellenfelemnek nincs befolyása reájuk.

Ezért nem kell csodálkozni, ha a vég előtti utolsó időben mindig jobban érezhető ellenfelem hatása. Mintegy azok a szellemiek testesültek meg, akikben csak keveset enyhült az irántam való ellenállás - habár megtették a végtelen hosszú utat a teremtményeken keresztül. Ezzel szereztek bizonyos érettséget, ami az ember-formában a megtestesülést lehetővé tette.

Most mindenkinek lehetősége van, hogy a földi akaratpróbát megállja, mert hiába erős ellenfelem működése, én is szokatlan segítséget nyújtok, és felkarolom az elgyengült emberiséget. De az ellenállás többnyire újból felébred bennük, és így ellenfelem könnyen visszahódítja őket. Mégis lesznek az utolsó időben is emberek, akiknek hite egyre csak szilárdabb lesz, és ez bizonyítja hogy még akkor is lehetséges a kitartás, ha ellenfelem erősen munkálkodik. Viszont a Földön jelenleg megtestesült emberek legtöbbje már nagyon régen ellenáll nekem, különben már egy előző korszakban is testet ölthettek volna. Kivéve egyes lelkeket, akik missziójuk miatt léptek a Földre, hogy a legnagyobb szellemi ínség idején az emberiség segítségére legyenek.

Most az utolsó osztályozást kell megtenni, mert a búzát el kell választani a pelyvától. De előtte mindent meg kell tenni, hogy a termés jó legyen. Minden lélek segítséget kap, hogy megszabadulhasson attól, aki örökkévalóságok óta bilincsekben tartja. De az utolsó döntés most rajtuk múlik. Az emberek maguk is megállapíthatják, hogy jelenleg valóban sátáni szellemiség kormányoz a világban, hogy az emberiség elfajzik, és készségesen kivitelez mindent, amit parancsba kap. A világ tele van ördöggel, és minél jobban közeledik a vég, annál jobban előtérbe lépnek. Mert ha csak egy gyenge akaratú emberre is talál, abba költözik, és már a maga akaratát erősíti benne. Így jönnek létre az olyan tettek, amelynek csak a Sátán lehet az eredete.

És amint számban túlsúlyba kerülnek akik neki engedelmeskednek, hevesen fellángol a harc az én messze kisebb seregem ellen. Ezeknek én vagyok a céljuk, hozzám hűségesek akarnak maradni, és ezért minden támadásnak ki vannak téve. És ezek a kevesek azt is tudják majd, hogy az idő a vége felé jár, várható az újra jövetelem, mert a bajok már elviselhetetlenek, és én megígértem, hogy megmentem őket.

Az emberek nem nagyon tartják magukat ígéreteimhez, és a végidőkre vonatkozó jövendölésekhez sem. Mert egy teljesen más idő az amiben most élnek, és minden szellemi dolog valótlannak tűnik nekik. Egyszer mindenkinek komolyan meg kellene fontolni a jelenségeket, amiket maga körül átél és megfigyel. Biztos, hogy eszébe jutnak az erre az időre vonatkozó próféciák és jövendölések - és ugyanígy a következményei is.

Ellenfelemnek a végidőben nagy a hatalma. Ez is kijelentést kapott. Az is biztos, hogy minden ember felismerheti: az emberek sátáni befolyás alatt állnak. Az most mindegy, hogy érvényre engedik-e jutni vagy nem - de hatása félreismerhetetlen. Az én munkálkodásomat is figyelemmel kellene kísérni, mert az ENGEM IGAZOL. Egy olyan HATALOM amely erősebb mint az ellenfelemé. Mert én is kinyilvánítom magamat azoknak, akik elkülönítik magukat az ellen szellemiségétől, akik nekem adják át magukat, erőt és segítséget tőlem kérnek. Én láthatóan megnyilvánulok nekik azon a napon, amikor a juhokat szétválasztom a bakoktól, amikor majd ellenfelemet megkötözöm, és vele együtt követőit is. Amikor az enyémeket kimentem, és élve elviszem őket a Földről, hogy ígéretemhez híven átéljék hatalmamat és dicsőségemet.
Amen.

B.D.Nr.7944 1961. 07. 18.Eljövetel a felhőkben


Mindenkinek mondom, hogy újra eljövök a felhőkben - hogy éppúgy érkezem, ahogyan egykor felmentem a mennyekbe. És az enyémek - mint egykor a tanítványaim - ragyogásban és dicsőségben látnak, az enyémeket elviszem a Földről, amikor ennek elérkezik a napja.

Bár szavaimban már előtte leszállok a Földre, mert magam vagyok a SZÓ, és azt az ígéretet adtam, hogy nálatok maradok a világ végéig. Viszont a nyilvánvaló érkezésem még előttetek van, mert az képezi a Föld-periódus végét, és az új kezdetét. A felhőkben való érkezésemet szó szerint kell érteni, DE ENGEM CSAK KEVESEN LÁTNAK, mert nyájam kicsi, és látásomat csak az enyémek képesek elviselni. Csak az enyémek számára leszek látható, dicsőségemet és hatalmamat csak ők láthatják.

Amikor az istenellenes hatalmak támadnak, ti nehézségeket szenvedtek, és bajokba juttok - ez legyen a reménységetek. Mert a végén már minden istenellenes lesz. A hatalmon lévők és a híveik - akik a hitüldözés során arra az oldalra csapódnak, és megtagadnak engem - mind ellenetek támadnak, azért mert ti kitartottatok, és mellettem maradtatok.

Keményen szorongatnak, de ti bízzatok eljövetelembe, mert én nem hagylak a test és lélek ínségében. Megmentelek, és elviszlek a béke helyére. Hitetek ekkor már olyan erős lesz, hogy megmutathatom magamat nektek, amikor eljövök a felhőkben ítélni eleveneket és holtakat.

Ekkor megy végbe a szellemek szétválása. Ellenfelemnek már nem lesz fölöttetek semmi hatalma, mert önmagát és híveit hosszú időre megkötözöm. Csak kevesen hiszik komolyan, hogy újra eljövök. De az idő beteljesedett, és már nem azt mondom "Eljövök, amint beteljesedett az idő" - hanem így beszélek "Az idő beteljesült".

Egész rövid idővel számoljatok. Ahhoz mérve amikor megjövendölték, hogy egyszer "elkövetkezik a vég" - ezt csak kevés napnak lehet mondani. Ti a végidőben éltek, akkor is, ha nem akarjátok hogy így legyen. Röviddel érkezésem előtt vagytok. Gondoskodjatok hát magatokról, hogy a választottakhoz tartozzatok, akik majd földi testben élik át érkezésemet, akik láthatják dicsőségemet és hatalmamat, és akiket a vég előtt röviddel elragadok a Földről. Ha ezekhez akartok tartozni, valóban erőt közvetítek nektek, hogy az akaratot tettre válthassátok.

Engedjétek, hogy ismételten beszélhessek hozzátok, és igyekezzetek akaratom szerint élni. Ezzel helyreállítjátok velem a kapcsolatot, hozzám csatlakoztatok, és az enyémekhez tartoztok, akiket megmentek amikor a vég bekövetkezik.

Mert hogy eljövök - az BIZTOS. És azt is minden kételkedés nélkül elhihetitek, hogy mindnyájan megláthattok AKIK elevenen hisztek bennem, és kifejezésre juttatjátok, hogy szeretettel vagytok irányomba. Mert szavam igazság, ami teljesül. Akik "érkezésemet" kétségbe vonják, akik ezt csak képszerű példának vélik és magyarázzák, azok nem hisznek olyan mélyen, hogy kapcsolatban állnának velem. De ha van bennük jóakarat, akkor a vég előtti állapot megszilárdítja hitüket, könyörögnek eljövetelemért, akkor menekülést csak tőlem várnak, mert az más oldalról nem jöhet.

Higgyétek el, hogy a legnagyobb veszedelemből mentelek ki benneteket. Tehát várjátok az órát, amikor ígéretemet teljesítem, és higgyetek bennem. Legyőzöm ellenfelemet, és vele együtt sok követőjét is. A Föld fogadja majd őket magába. Ti pedig - akik hozzám akartok tartozni - tartsatok ki. Mert elérkezik a szabadulás órája, és elérkezik "a szellemek szétválásának" a napja. A szóban és írásban állandóan hirdetett földi és szellemi átalakulás elérkezik, és ti átélitek.
Amen.

B.D.Nr.8743 1964. 02. 03.
Felvilágosítás az Úr eljöveteléről


Nagy szellemi felvilágosítást adok, és ezt használjátok lelketek üdvösségére. Olyan területet nyitok meg, amelybe Szellemem tevékenysége nélkül soha nem léphettek be. Olyan világba vezetlek, ahova csak a szellemben felébredt ember tekinthet, mert olyan dolgokról való ismeretet feltételez, amely az emberek előtt általában ismeretlen.

Azt ígértem, hogy amikor elérkezik a vég napja, visszatérek a Földre. Ez az ígéret bennetek emberekben különféle elképzeléseket ébresztett, de az igazságnak megfelelő magyarázatot nem találtátok meg. Épp a Földre való eljövetelemet, és az enyémek elragadását olyan módon magyaráztátok - és annyira különféle módon fogadtátok el időbelileg - hogy a téves feltételezéseket helyesbítenem kell.

Földre való visszatérésem nem megy végbe testben, olyan formában, hogy "lábam a földet érinti". Magas világosság-beli lények kíséretében, szellemtestben jelenek meg, és mindenki meglát, aki az enyémekhez tartozik. De sohasem láthat meg minden dicsőségemben az az ember, aki a sötétség oldalára állt, mert a sötétség nem képes világosságot látni. Elpusztulna, mert képtelen elviselni azt a fényt, ami belőlem sugárzik. Tehát eljövök a Földre - de az enyémek számára is felhőkbe takarva. Ezt a világosságot ők már el tudják viselni. Tehát nagy boldogsággal ujjonganak, mert erre felnyitom szemeiket, amikor az angyalok nagy seregével megpillantanak.

Tehát tévedés azt mondani, hogy engem mindenki meglát, amikor az élők és holtak megítélésére megérkezem. Maga az "ÍTÉLET" is más módon megy végbe. Az embereknek nem egyesével kell számadást tenni, mint ahogyan ti elképzeltétek. Én ismerek minden egyes lelket, tudom, hogy ki kihez tartozik. A Földön az utolsó ítélet abból áll, hogy az egész Föld átalakul. Minden egyes teremtménye föloldódik, hogy az új forma-adásra kiszabadulhasson belőle minden szellemi. Ez a föloldódás azoknak az embereknek is a halálát jelenti, kik kudarcot vallottak az utolsó földi próbájukkal, és átadták magukat ellenfelemnek.

Belátják, hogy meg kell halniuk, mert nincs hova menekülniük. Ez nagy rémületet kelt bennük. De az enyémeket elragadom, mielőtt a nagy pusztulás végbemenne. Magam jövök értük. Látják, hogyan szállok le a magasból, és ujjongva, forró szeretettel nyújtják felém kezüket. Magamhoz vonom, és elviszem őket. A magasba emelkedve tehát valami olyant élnek át, ami teljesen ellentétes a természeti törvényekkel. Az enyémek ujjongását a többiek is észreveszik. Kezdetben nem tudják mire magyarázzák. Mivel maguk nem látnak semmit, bizonyos aggodalmat éreznek, amely nagy félelemmé és rémületté fokozódik, különösen amikor hirtelen észreveszik, hogy az enyémek eltűnnek, amikor nem tudják mivel megmagyarázni, hogy az enyémek elérhetetlenné váltak. Bár látnak még némi világosság-sugárzást, de az elviselhetetlen nekik. Nem is lesz nagyon idejük rá, hogy ezen gondolkodjanak, mert az eseményt hamarosan követi a végső pusztulás. A sugárzó világosság eltűnik, és szinte elviselhetetlen és kétségbeejtő sötétségbe kerülnek. Közben föld-kitörések, tüzek, föld-szakadékok keletkeznek, és egy ember sem menekülhet, mert elnyeli a Föld.

Az enyémek elragadása, és a végső pusztulás között nem lesz sok idő, mert a visszamaradottak számára az enyémek elragadása hitbeli kényszerítés lenne. Az ilyen hit viszont teljesen értéktelen lenne, mert kizárja a szabad akarati döntést. Erre előzőleg lett volna elég idejük az embereknek. Az óvásokat és figyelmeztetéseket megállás nélkül kapták. Én mindenkit elfogadok, aki előtte még észre tér, és még a Föld pusztulása előtt elhívom, hogy a túlvilágon segíteni lehessen rajta. Az elragadás teljesen természetellenes folyamat. De ekkor már megszüntethetem a természeti törvényeket, ekkor már nem okoz senkinek lelki hátrányt. "Felhőkben érkezésem" sem kényszerit hitre, mert akik akkor meglátnak, már elérték lelkük érettségét. Egyszerűen átélik annak beteljesülését amiben hittek, és amire naponta imádkozva vártak.

A vég eseményeiről azért nehéz helyes magyarázatot adni, mert már mindenki kialakított magának egy képet, és elképzelésüket nem akarják feladni. Lehetetlen, hogy az enyémek elragadása már hosszabb idővel a pusztulás előtt végbemenjen, mert ilyen törvényen-kívüli esemény az embereket már gondolkodásra kényszeríthetné. A Föld vége a még élő emberek végét is jelenti. Ezt az enyémek is átélik, csak egy olyan állapotban, amikor mentesek minden szenvedéstől. Az az akaratom, hogy az események menetét kövessék. És mert a hitük már teljes - éljék át hatalmamat és dicsőségemet is. A körülöttem lévő nagy angyal-sereget is meglátják már, ezért alkalmasak arra is, hogy mint az új Föld ős-szülei elevenné tegyék a Földet.

Az új Föld felszínének létrehozása szintén csak egy pillanat számomra. Ekkor minden szabaddá lett szelleminek egy új külső formát adok, hogy tovább érlelődhessen. Viszont az emberektől mindaddig elvétetik minden időérzék, amíg el nem vezetem őket az új Földre. A régi testükben vannak, de az már erősen szellemivé vált. Ezt is ki kell javítanom, mert téves nézet, hogy az új Földön teljesen szellemi lények élnek majd. Az új Föld megint a fölfelé való fejlődés állomása lesz, és ismét érvényesek lesznek rajta a régi törvények. A bukottak ismét végighaladnak a teremtett dolgokon, és az embereknek ismét le kell tenni az utolsó akarati próbát. Ez kezdetben teljes eredményre vezet, mert elmaradnak az ellenfél kísértései, és mert az embereket eltölti a szeretet. Az emberek közvetlen kapcsolatban lesznek velem, ezért a teljes kiérlelődést gyorsan elérik. Téves ábrázolásokkal ne hagyjátok megtéveszteni magatokat, és nehogy abbahagyjátok, vagy bizonytalan időre kitoljátok a lelketeken való munkálkodást, mert betartom a napot, amikor megérkezem a felhőkben - és ez a nap egyúttal ezen a Földön végbemenő UTOLSÓ ÍTÉLETNEK a napja is lesz.
Amen.Forrás:
http://kozlesek.vilagkozepe.hu/www.berthadudde.hu/HTML/krujraeljonj.htm 

     

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!