krisztustudat
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290841848_34.jpg
 

     
Menü
     
Számláló
Indulás: 2010-11-25
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
További oldalaim
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290755969_49.jpg

Alábbi menüpontokban üzeneteimet olvashatják.
További írásaimat megtalálják a következő oldalon:
lendvaykati.gportal.hu/gindex.php


     
2013 üzenetem
     
2012- 2011 üzenetem
     
Az ÚJ EGYHÁZ Szellemisége
     
Magyarság
     
Gondolatok Jézustól, melyek tanítás jellegűek
     
Megtérés
     
Isteni Irgalmasság üzenete
     
Kegyelem
     
Megváltás
     
A gyermeki és az emberi érték
     
Idők vége és kezdete
     
Hit
     

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290805832_29.jpg

Alábbiakban mások üzeneteit,
tanításait találják:

     
Tanítások a végső időkről
     
Tanítások
     

     

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Mások írásai- üzenetei
     

 

http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1266047311_56.jpg

 

     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
- Elkövetkezendő idők 2011

http://krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290786116_16.jpeg 
Elkövetkezendő idők 2011
 
 
 
2010. december 30.

 
Az elkövetkezendő idők még nagyobb tudatosságot igényelnek tőletek.
 
Különböző manipulatív eszközökkel próbálják befolyásolni a tudatot, amely arra serkent, hogy a magad ura légy és az isteni útról letérj.
 
Elmétek néha elérkezik egy olyan határhoz, amikor már végleg nem tudjátok, mit miért tesztek.
 
Ellenfelem minden eszközt bevett annak érdekében, hogy még több lelket bizonytalanítson el, és ezzel megnyerje lelkét magának.
 
Azok az idők amelyek most következnek, mindenképpen egy olyan kérdést állítanak elétek, amelyben szembe kell nézned a saját hiteddel.
 
Olyan mélységek tárulnak fel benned, amelyben ha nem figyelsz, s nem látsz tisztán,- befolyásolhatóvá válsz.
 
A tudatmódosítás embereken keresztül is létezik. Különböző emberek olyan megnyilvánulási formát hordoznak magukban, amely nem a Fényt szolgálja,
- de ezt ők a legkevesebb mértékben sem ismerik fel, azt hiszik,- meg vannak róla győződve, hogy Isten útját járják.
 
Óvakodj az ilyen emberektől! Az ilyen emberek nincsenek tisztában önmaguk mibenlétével, keresik az útjukat, és egy rosszul értelmezett, s megnyílott csatorna,- olyan megnyilvánulásoknak enged teret, melyben különböző nemkívánatos lények, vagy teremtett formák belépnek.
Ezek a megnyilvánulási formák egyre jobban megkapaszkodnak és átvehetik a hatalmat az ember felett. Ezért fontos az Istenhit és a bizalom, s a folyamatos önvizsgálat, ellenőrzés,- hogy ki az az erő, akivel szóba állsz, és akit megnyilvánítasz.
Különböző ezoterikus irányzatok, különböző bevált technikákat ajánlanak annak érdekében, hogy megnyisd az égi csatornákat.
Felkészületlenül nyittok rá olyan dolgokra, amelyeket messze kerülnötök kellene.
 
Ha a lélek nem erős, és nem hatja át a Szellem ereje,- akkor ezeknél a nyitásoknál, az ellenfelem szellemi minősége lép be,- s olyan módszerekkel, s technikákkal halmozza el az embert, melyben azt hiszi, Istent szolgálja.
 
A mai időben nagyon divatossá váltak különböző „beavatási módszerek”, amely által olyan csatorna nyílik meg,- melyet nem saját tudatossági fejlődésed által nyitottál meg, hanem egy másik erő jóvoltából nyílott meg.
Ezért általában még fizettek is, - és egy olyan erő hatalmába kerültök, amelyben nincs meg a személyes megélés, a személyes életút és tapasztalás,- hanem egy pár napos felkészítés után, magasabb tudati síkokat nyittok meg egymásnak. Ezek a „beavatások” az Új Világban már nem műkődnek, de valójában a régiben sem működtek, csak olyan tartalommal ruháztátok fel,- mely által elementárokat teremtetettek, ami megnyitott különböző csatornákat.
 
A tiszta Fény és szándék az az isteni hatalom, amely által olyan szintekre kaptok betekintést, saját személyes életutatok megjárása által,- melyben egy magasabb minőségbe, tudatossági szintre kerültök,-  és ezáltal lesztek különböző tudás birtokosaivá (beavatódtok),- nem pedig az által, hogy más nyit meg nektek különböző spirituális csatornákat.
 
Mindezt csak azért mondtam el, hogy tisztában legyetek a fogalmak mibenlétével, s a hatással, mely ér bennetek.
 
Jézus a szívekben él, s Ő sohasem tolakodó,- megértő, kiváró, és szolgáló, szeretetet adó.
 
Ő sohasem sarkall olyan tettekre, amelyet saját benső lényed által nem tudsz irányítani.
 
Éppen ezért arra kérlek bennetek,- nagyon figyeljetek!
Ne dőljetek be, vajmi talmi csillogásnak, óvatosak legyetek!
 
Mindent a saját szűrőtökön át engedjetek, s hagyjátok, hogy értelmet nyerjen szívetekben.
 
A lélek fényét a Szellem erejével kössétek össze, és úgy hozzatok meg döntéseket, s cselekedjetek. Ne hagyjátok magatokat befolyásolni, manipulálni, az adott szándéktól s céltól eltéríteni.
 
Különböző megnyilvánulási formák egyre erősebben hatnak rátok.
Ha nem tiszta a tudat, s a lélek,- eltévedsz. Saját útvesztődben fogsz bolyongani,- az igaz hit s Istenhez fordulás, ami megmenthet, hogy ne ellenfelem vegye át véglegesen az irányítást feletted.
 
A lélek csendje mélyen lakozik. Ahhoz, hogy ezt a mélységet elérd, és megfényesítsd, bizony sokat kell dolgoznod.
Sokszor kell alámerülnöd önmagad útvesztőiben, és szembenézni a kétségeiddel, a félelmeiddel. De minden ilyen igaz, tiszta megélés által erősebb leszel, edzetté válsz az élet viharaival szemben.
 
Saját belső utatokat járjátok, ne azt amit más előír nektek!
 
Csak a saját megéléseitek által érlelődik lelketek, s fényesedik fel, érkezik el olyan ponthoz,- amiben már tudja ki ő, kit szolgál, mi az élete értelme. De idáig hosszú az út, s szembe kell nézni saját kétségeivel.
 
Sorsodat magad irányítod,- s ha bizalmat szavazol Nekem,- lelkedet Nekem ajánlod fel,- akkor bántódásod nem eshet. De figyelj, jól figyelj,- mert megpróbállak téged.
Ellenőrzöm, hogy a tanultak szerint élsz-e, s aszerint cselekedsz.
Fejlődésed különböző szakaszokon megy végig,- s ha megbízol Bennem,- Én átvezetlek a legnehezebbnek tűnő helyzeteken.
 
Mélységes istenhit és akarat szükséges ahhoz, hogy az elkövetkezendő időben Istenben élj, s Vele együtt éld mindennapjaidat.
 
Figyelj, mindig csak figyelj,- befelé figyelj!
Az érzelmet az értelemmel kösd össze,- ne csupán csak a szíved vezéreljen!
 
Néha a szív, az érzelmek által teremt olyan sugallatokat, amelyek nem helyesek. Ezért szükséges, hogy minden egyes cselekedetet hass át az értelemmel, a Szellem erejével.
 
Tudatosságod így folyamatosan emelkedik, s a dolgok fenekére látsz, különböző összefüggéseket, megnyilvánulásokat másképpen látsz.
 
Az Új Világban tudatos emberekre van szükségem,- akik a Szellem erejével dolgoznak, s szívük tisztaságával hatnak.
 
Gyermekeim,- készüljetek!
Óva intelek benneteket, hogy elhamarkodott cselekedeteket vigyetek véghez. Mindent alaposan gondoljatok át, járjatok körbe, s vizsgáljatok meg, hassátok át a Szellem erejével. Önmagatok tudóivá váljatok!
 
Sorsotok, s életutatok elérkezett egy olyan állomásához, melyben sokan, lelketek tisztasága által, s szellemi magosságotok által,- ráébredtetek, hogy mit is kell tennetek személyes életetekben.
Milyen cselekedetek által emelhetitek tudatosságotokat még magasabb szintre, melyben már a Haza is szerepet kap.
 
Tisztánlátásotok érdekében mindent kövessetek el!
Ne hagyjátok elhomályosítani látásotokat, lássatok a felszín mögé,- csak így alakíthattok egységes Magyarországot.
 
Isten áldása kísérjen utatokon, melyből soha nem fogy ki a szeretet.

 
Lejegyezte: Áhimré
Feketéné Lendvai Katalin
 


     

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints