krisztustudat
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

//krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290841848_34.jpg
 

     
Menü
     
Számláló
Indulás: 2010-11-25
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
További oldalaim
     

//krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290755969_49.jpg

Alábbi menüpontokban üzeneteimet olvashatják.
További írásaimat megtalálják a következő oldalon:
lendvaykati.gportal.hu/gindex.php


     
2013 üzenetem
     
2012- 2011 üzenetem
     
Az ÚJ EGYHÁZ Szellemisége
     
Magyarság
     
Gondolatok Jézustól, melyek tanítás jellegűek
     
Megtérés
     
Isteni Irgalmasság üzenete
     
Kegyelem
     
Megváltás
     
A gyermeki és az emberi érték
     
Idők vége és kezdete
     
Hit
     

//krisztustudat.gportal.hu/portal/krisztustudat/image/gallery/1290805832_29.jpg

Alábbiakban mások üzeneteit,
tanításait találják:

     
Tanítások a végső időkről
     
Tanítások
     

     

     
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Mások írásai- üzenetei
     

 

//lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1266047311_56.jpg

 

     
Ahonnan látogatják az oldalt

 

     
A Kegyelem a Szeretet legmagasabb formája
A Kegyelem a Szeretet legmagasabb formája. 
Mikor megbocsájtasz, kegyelemteljes vagy.http://4.bp.blogspot.com/-TE_wFDj-rFw/T45kFnbgerI/AAAAAAAACAY/4k3abScKAqw/s320/J%C3%89ZUS+ajt%C3%B3n+kopogtat.gif
A Kegyelem határokat szabadít fel, korlátokat bont le. 
Olyan mélységeket szabadít fel a Szeretet megnyilvánulása által, melyet TI emberek itt földi testben még nem érthettek meg.
A Kegyelem átemel az akadályokon, erőt ad, mert szívedet egy különös lelki tartalommal ruházza fel, melyben rádöbbensz, hogy te és ISTEN egyek vagytok.
Itt már, ebben a pillanatban nincs különválás, szétszóródás, itt már Egység van.
Ekkor látod meg a másik emberben is Istent, és nyúlsz az elesett után, adsz neki segítő kezet.
A Kegyelem gyakorlása nagyon fontos számotokra, főleg a mostani időszakban, mikor a világ egy felbolydult méhkashoz hasonlít.
Ha kegyelemteljesek vagytok egy másik emberrel, akkor a Kegyelem az otthonodban, lelked templomában is megjelenik, és olyan csodás cselekedeteket tudsz végrehajtani általa, mely emeli a világ rezgését.
A Kegyelem egy szent erő, melyben a lélek szárnyra kap, és egy olyan utat jár be, melyben Isten gondolta és teremtése nyilvánul meg rajta keresztül.
Különös kegyelmi időszakok vannak az ember életében és a világ rendjében. De sajnos sokszor TI emberek ezt észre sem veszítek, nem fogadjátok be a reátok zúduló kegyelmeket, mivel ÖnMagatokra sem figyeltek, hanem messzire a távolba néztek, vagy éppen a múltban időztök, így még lehetőségetek sincs rá, hogy a jelen tükröződésében meglássátok a kegyelem Isten adta csodáit.
Így, amire kérlek bennetet, - A másik emberben Istent lássatok meg, a szegényben, a szenvedőben, az elesettben is Isten Szent Lelke van jelen, Ő munkál benne, ezért ne forduljatok el tőle,- nyújtsatok segítő kezet feléjük.
Irgalmasak legyetek, mely az Új Világ szent ereje, és Szentsége.
Az Irgalom formáit legközelebb tárgyaljuk.
Most figyeljétek az alábbi történetet.
Egy olyan világba viszlek bennetek ahol szeretetet és béke uralkodik, a párhuzamos világban pedig a kín, a szenvedés játssza a főszerepet.
Az Irgalom és a Kegyelem erői eljönnek mind a két világba. 
Angyalok ők, de testet öltenek. Az emberek hiába Istenhívők, nem veszik észre Angyalaim jelenlétét.
Sőt, olybá visszatetsző mit mondanak róluk, hogy ezzel már az ÉN Lelkemnek is fájdalmat okoznak, főleg azokkal a cselekedetekkel, mellyel mindent elkövetnek ellenük, hogy vállalt feladataikat végrehajtsák. 
Abba a világba ahol szeretet és béke van, nincs sok dolguk az Angyaloknak. 
Az itt létük bearanyozza a Földet, és egy még magasabb rezgéstartományba emeli.
Viszont abban a világban, ahol békétlenség, gyűlölet uralkodik, az Angyalokat nem ismerik fel. Van nagyon sok látó és tudó ember, de nem lát tisztán a szívével. 
Egy torz szűrőn keresztül értelmezi az Égi Világ üzeneteit, a benne lévő isteni mindent megtesz annak érdekében hogy felhívja erre a figyelmet. De ő már nem hajlandó olyan mélységig a lelkébe hatolni, hogy mindezt észrevegye, és meghallja.
Így a saját torz szűrőjén keresztül szemléli a világot, és meg van győződve a maga igazáról és kiváltságáról. És más embereket is eszerint buzdít, és ilyen utakra visz.
Nagy a felelősség gyermekeim, sokkal nagyobb mint gondolnátok, mert ilyenkor már nem csak a te lelkedért felelsz, hanem mindazokért is, akiket tévútra vittél.
Az Isteni elrendelés szabálya szerint történik meg a bírálat, és olyan plusz ledolgozandó dolgokat veszel a nyakadba, melyet ha figyelmes lettél volna, hallgattál volna a belső isteni sugallatra, a Hangra, akkor nem következett volna be.
Tehát prófétálok, a felelősség a tiéteket.
A lelketek tudja mire van szükségetek, de az ego csábítása túl visz a lélek hangján, és egy olyan hangot hallat veled, mely már az istenitől igen messze van.
Ennek arányában néha jókat is mondatok a sok valótlanság helyet.
Ha a szívedbe nézel rájössz, hogy nem az a fontos hogy te mit akarsz cselekedni a világban, hanem az, hogy ÉN mit kívánok megvalósítani rajtad keresztül. Mert az Igazság EGY, nincsenek többféle igazságok, csak más szemszögből láttok rá bizonyos dolgokra, így mindenki azt hiszi, hogy az ő igazsága a valódi.
És ilyenkor elküldöm az Angyalaimat, embertestbe öltöznek ők, nem láttok külsőleg különbséget köztük társaiknál, de a lelkük az ragyogó tiszta és fényes. 
A Szeretet Hírnökei ŐK, akik a szeretetre akarják tanítani a z embereket, a világ békére, arra hogy minden emberben Isten lakik, és ne bíráld embertársadat.
Üzennek ŐK, és az ÉN üzenetemet, lelkiségemet továbbítják. De a sok balga ember ezt nem veszi észre, sőt elítéli és megbélyegzi, mert maga a fertő, és ebből a fertőből nem lát magán mást csak egy mézédes csillogást, ami az ego és a tudatlanság hatalma, a sátán csábítása, melyben azt nyilvánítja meg magán keresztül, hogy az a fontos csak hogy mit gondolnak rólad, minél nagyszerűbb légy.
A másik út mikor áltanítók fennen hirdetik a maguk igazságát, Isten igazságának és tanításának vélve tömegeket mozgatnak. 
Nos ők is legtöbbször elítélik tiszta szívű Angyalaimat, mert ők nem esnek a kapzsiság varázslatába, abba a bűvkörbe melyet a pénz, a megélhetés generál.
Mi lenne ha az Angyalok és emberek szíve összeérne és egy dalt zengene?
Mily csodálatos álom is lenne! 
Akkor kiderülne igaz történetem, és akkor nem hinnétek el rólam mindazt a téves és rögeszmés tanítást melyet különböző  felekezetek generálnak.
Akkor az Angyalok szív nyitására megtalálnátok magatokban is ENGEM, és nem kellene prófétálnotok, vagy csak olyannyira, hogy felhívnátok embertársaitok figyelmét, hogy hol keressenek ENGEM. De ez az álom még beteljesületlennek látszik egyenlőre. 
Összevesztek rajtam, magatokénak tulajdonítatok, és olyan téves tanításokat közöltök mely távol áll az igazságtól.
A zsidóság kérdése fő, központi kérdés nálatok. 
Mindig és minden esetben felhívtam a figyelmet rá, hogy ne ítélj, mert az ítéletet saját fejed felett mondod ki.
Ha összességében és nagyobb távlatokban gondolkoztok, akkor rájöttök, hogy minden Nemzetnek megvannak a sajátos tulajdonságai.
Elmondtam már nektek többször, aki kardot ragad az kard által veszik el.
A magyar sajátossága a lelkisége, mely Krisztusi vérvonal, mely által azt a szemléletet kellene követni, hogy a megbocsájtás példázatán keresztül emelve próbálja megtalálni a megoldást a zsidóság és a cigányság témakörére. De nem gyűlölködés által!
A gyűlölködés sehová sem visz, csak sebeket szakít fel, és ezeket a sebeket az Angyalaim nem tudják begyógyítani, hisz már őket sem veszitek észre, mert már csak magatok körül forogtok, és elvesztek a harag, a kilátástalanság, a szenvedés és a reménytelenség fokozatai közt.
Ne vádoljatok senkit, ne a vádlásokba meneküljetek és feledkezzetek bele, mert előre így nem léphettek, mivel nem találjátok meg az igaz utat és ezáltal a cselekedeteket sem.
ÉN JÉZUS bizton kijelentem most nektek, hogy nem voltam zsidó, és ezért az első követ ne erre a leányomra vessétek akin keresztül ezt kinyilatkoztattam már több esetben. 
Lelketek mélységeiben megérzitek az igaz választ, az igaz JÉZUS történetét, Aki nem egy haragvó és bosszú éhes Isten Gyermeke, hanem egy szerető ATYA és ANYA Fényéből vált gyermeki létté és Istenemberré.
A SZŰZ mely világra hozott, teljesen más megvilágításban áll előttetek mint ahogy értelmeznetek kellene életét, és azokat a megnyilvánulásokat és megéléseket, mellyel életem formázta és tartalomba öntötte. 
Ti mit sem tudtok az ÉN ANYÁMRÓL, és azt, amit beszéltek sem helyesen teszitek, mert egy torzszűrőn keresztül szemlélitek életét.
Kérlek bennetek, találjátok meg szívetekben az igaz MÁRIA és JÉZUS történetét. 
Magasabb síkokról szemlélve bennetek, most egy olyan átalakuláson mentek keresztül melyben az igaz értékek megtalálása és megértése tölt meg tartalommal bennetek, és nyitja meg bennetek azokat a kódokat mely meghozza szabadulásotok óráját,- melyben magasabbra emelkedhettek lelkiségben és tudásban a többi népnél, és ezáltal megmutathatjátok számukra a helyes utat.
A belső HANG hangján szóltam leányomhoz, így kérlek benneteket a szívetek szent erőterében fogadjátok szavaimat, és ne értelmetekkel keressétek a választ mindenben.
A Szeretet áldása és a Fény szálljon rátok. Adjon az Úristen egy szebbjövőt.
A béke legyen veletek! 
Legyezte: ÁhimRé
Veszprém. 2012. április (Szelek havának) 18.-ik napján
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

     

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!